Sportmassage

Deze massage is goed voor je spieren en voornamelijk gericht op klachten. Sportmassage is een stevige massage. Deze behandeling is aan te raden voor spieren die door blessures, stress, overbelasting of vermoeidheid klachten geven. Tijdens deze massage combineer ik al mijn kennis en verschillende massage technieken om jou zo goed mogelijk te helpen bij jou klachten. Ook kun je tijdens deze behandeling bij mij terecht voor dry needling.

 

Ontspanningsmassage

Een pure vorm van ontspanning voor lichaam en geest. Bij deze massage word je gemasseerd met warme olie en heb je alle tijd om heerlijk weg te dutten. Door de wrijving met de olie wordt jouw huid aangenaam warm en wordt doorbloeding gestimuleerd.

 

Bindweefselmassage

Zoals de naam al zegt is dit een massage voor het onderhuids bindweefsel. Dit gebeurt door middel van manuele massage en cupping. Cupping is een zuigtechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Doordat de huid vacuüm wordt gezogen, zorg je meteen voor het stimuleren van de doorbloeding. Verklevingen worden zo naar de oppervlakte gezogen en het bindweefsel wordt soepeler.

 

Anti cellulite massage

Cellulite oftewel een sinaasappel huid is misschien wel de grootste ergernis van een vrouw. Wat nou als ik je vertel dat ik jou daar bij kan helpen!
Er bestaat helaas geen wondermiddel om dit helemaal te laten verdwijnen, maar met de combinatie van cupping en bindweefsel massage kan het zeker minder worden! Je huid wordt soepeler, de doorbloeding beter en het bindweefsel wordt weer lekker soepel. Anti cellulite massage kan het best worden toegepast in kuurverband. Voor een optimaal resultaat adviseer ik één keer in de week een behandeling van 30 min. gedurende 6 weken. Boek je een kuur dan krijg je gratis een cup mee om thuis twee keer in de week zelf aan de slag te gaan.

 

Medical taping

Medical Taping is een vorm van tapen, waarbij kinesiotape wordt toegepast, om lichamelijke problemen te verhelpen en te voorkomen. De elastische tape ondersteunt het spierstelsel en het lichaamseigen genezingsproces. De huid wordt iets opgetild waardoor de bloedcirculatie rondom het aangedane gebied meer ruimte krijgt. Je kunt medical taping ook gebruiken bij o.a. hooikoorts, menstruatieklachten, hielspoor, of gekneusde ribben.