NAPS massage verkoopt de producten van Zechsal. 

De productlijn bestaat uit: Magnesium olie, sportgel, MCM gel, magnesium druppels en magnesium vlokken. 

De beste soorten magnesium

De basis van Zechsal is magnesiumchloride uit de zuiverste bron ter wereld, de Zechstein bron. Dit natuurlijke magnesium is geschikt voor opname via de huid en ook verkrijgbaar in vloeibare vorm om in te nemen. Daarnaast biedt Zechsal andere soorten magnesium aan in poedervorm, zonder vulmiddelen van de beste kwaliteit.

Zechsal verlicht en ontspant bij:

  • Stress, onrust en geheugenproblemen
  • Reumatische aandoeningen en artrose
  • Spierpijn en kramp
  • Vermoeidheid en slapeloosheid
  • Huidaandoeningen (psoriasis, eczeem), jeuk en schilfers

Daarnaast ondersteunt Zechsal bij hartritmestoornissen, hoofdpijn, fybromyalgie en depressie.

Magnesiumolie

Zechsal magnesiumolie is puur en van therapeutische kwaliteit. Magnesiumolie is een hoog geconcentreerde (31%) oplossing van magnesiumchloride in water. De naam magnesiumolie is gekozen omdat het net zo glad aanvoelt als olie. Ideaal voor het aanvullen van je magnesiumtekort. Voor dagelijks gebruik. Afspoelen indien geweest.

Zechsallsport® gel

Bij kramp, spierpijn en blessures. Preventief te gebruiken (ruim) vóór het sporten en curatief na het sporten. Hoge concentratie magnesium voor de spieren. Bevat OptiMSM® om de pezen en gewrichten te ondersteunen.

MCM gel

Speciaal ontwikkeld om gewrichtsklachten op een natuurlijke manier aan te pakken. MCM gel bevat 15% magnesiumchloride en is verrijkt met drie ontstekingsremmers met bewezen werking: OptiMSM®, chondroïtine en gember. Heeft een verkoelend effect. 

Magnesium druppels

Magnesium druppels is geconcentreerd natuurlijk magnesiumzout in vloeibare vorm. Dus puur natuur, zonder toevoegingen of vulmiddelen. Dankzij de handige druppeldop zijn de Magnesium druppels makkelijk te doseren naar je persoonlijke behoefte.  

Badkristallen

Badkristallen van zuiver magnesium voor bad en voetenbad. Heerlijk om te ontspannen en lekker te slapen. Natuurlijk middel om stress en spanning te verminderen. De voeten zijn een uitstekend opnamepunt, waarna het magnesium zich snel door het lichaam verspreid.